+31 (0) 181 775100 info@zonnestudiomarisun.nl
Zonnebanken

Zonnebanken

Bij Zonnestudio Marisun kunt u genieten van de allernieuwste zonnebanken met Ultra Moderne Technologie voor een optimaal resultaat.

AFFINITY 600

Affinity 600 staat voor sterke bruiningsresultaten: uitgerust met de slimme Twin Power-Technologie.

 • OPTIMIZED PERFORMANCE VOOR NOG BETERE BRUININGSRESULTATEN

 • 3 GEZICHTSBRUINERS MET ULTRA PERFORMANCE-TECHNOLOGIE

Het ruim opgevatte Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zonsessie. Door de overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen is de bediening uiterst eenvoudig. Dankzij Climatronic en Aqua Fresh & Aroma blijft men ook bij langere zonsessies totaal fris. Het nieuwe 3D-Sound-systeem inclusief subwoofer garandeert een klankspektakel van buitengewone klasse. De nekbruiners die standaard worden meegeleverd en de optioneel verkrijgbare schouderbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam. Mood Lights in verwisselbare kleuren en Ambient Lights in Blue, Red, Magenta of Yellow hullen de Affinity-modellen in sfeervol licht. De beste bruiningsresultaten zonder hoger zonnebrandrisico worden bereikt dankzij het nieuw Optimized Performance.

AFFINITY 800-S

Skillfull staged – Optimized performance voor nog betere bruiningsresultaten

 • 4 GEZICHTSBRUINERS MET ULTRA PERFORMANCE-TECHNOLOGIE

 • GROOT, ERGONOMISCH GEVORMD BODY SHAPE-LIGVLAK

 • OPTIONEEL: CLIMATRONIC EN AQUA FRESH & AROMA

 • OPTIONEEL: NIEUW 3D-SOUND-SYSTEEM VOOR PERFECTE STEREO MUZIEKBELEVING

De Affinity 800-S overtuigt als Twin Power-variant, standaard uitgerust met Ultra Performance-gezichtsbruiners incl. 3 UV-B-spaghetti-lampen. Ook qua comfort is deze zonnebank toonaangevend. De overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen maakt de bediening uiterst eenvoudig. Het nieuwe, ruim opgevatte Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zon ervaring. Climatronic en Aqua Fresh & Aroma zorgen voor verfrissing. Het nieuwe 3D-Sound-systeem inclusief Voice Guide, MP3-dock-in en SD-card-slot garandeert een klankspektakel van buitengewone klasse. De nekbruiners die standaard worden geleverd en de optionele schouderbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam.

AFFINITY 1100-S

The new blockbuster – Dynamic power met 52 uv-lampen, 4 gezichtsbruiner’s met ultra performance-technologie en extra uv-b-lampen

 • LUXE UITVOERING MET AQUA FRESH & AROMA, CLIMATRONIC EN GESLOTEN BRUININGSTUNNE

 • NIEUW 3D-SOUND-SYSTEEM MET MP3-DOCK-IN EN SD-CARD-SLOT

 • COMFORTABELE BEDIENING DOOR INNOVATIEVE COCKPIT

De Prestige 1100-S is in positieve zin extreem. 52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Ook het nieuwe gezichtsbruiner systeem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen laat niets te wensen over; aangevuld met 2 krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie. Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt. Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde. Aqua Fresh & Aroma kunnen zich hier volop ontplooien. Het 3D-Sound-systeem zorgt voor een perfect, geheel individueel muziekgenot.

PRESTIGE 1600

Nieuwe Highlight in de studio! De onderhoudsvriendelijke Silverpearl hoogglans lak en het opvallende lichtontwerp maken direct indruk. De LED licht show van de Prestige 1600 biedt meer dan 200 briljante kleuren en animaties voor vrijwel onbeperkt maatwerk. De 10 nieuwe kleurprogramma’s alsmede de rode verlichting aan de binnenkant zijn speciaal op de lakering en het lichtspectrum van de Prestige 1600 afgestemd.

 • Apparaatkleur: Silverpearl

 • LED Light Show met meer dan 1.400 High Performance LED┬┤s

 • Meer dan 200 kleuren en lichtanimaties

 • LED Interior Light: helder verlichte binnenkant

 • Beauty Light LED: opvallende standby-verlichting

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologie├źn, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door eenvoudige bediening de gewenste beauty bruining!
Elke gebruiker kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank. Zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden. Daardoor is ook een UV-vrij gebruik van het Beauty Light in het gezichtsbereik mogelijk. Hiermee trekt u geheel nieuwe doelgroepen aan!

– Intensief: 100% Vermogen
– Medium: 85% Vermogen
– Sensitief: 65% Vermogen